Poročne fotografije JS Oblikovanje - Poročne fotografije JS Oblikovanje

Prispevki

JS oblikovanje

Kdo smo in kaj lahko za vas storimo

Storitve

JS-Oblikovanje je podjetje, ki se ukvarja s fotografiranjem, grafičnim oblikovanjem, spletnim programiranjem, video produkcijo in digitalnim tiskom. Naše delo je profesionalno, podkrepljeno z bogatimi izkušnjami in dolgoletnim sodelovanjem s priznanimi sodelavci.

Poroke

Pretekle izkušnje in želja po odkrivanju novih stvari so razlogi, ki nas v fotografiji ženejo naprej. Vsako fotografiranje poroke je nov iziv, zato tudi vsako poroko fotografiramo na najvišjem možnem nivoju, zato sledimo naslednjim korakom:

  • Z mladoporočenci se že ob rezervaciji pogovorimo o njihovih željah, zahtevah in prošnjah.
  • Teden dni pred poroko odidemo na "location scout" oz. na ogled lokacije, ki bi jih utegnili uporabiti za fotografiranje
  • S fotografiranjem začnemo že dovolj zgodaj (priprave na poroko), tako da sta nas mladoporočenca in gostje navajeni
  • Na vsaki poroki sta glavna ženin in nevesta. Na poroki delujemo diskretno, saj ne želimo vzbujati pozornosti, zavoljo tega in boljše dokumentacije, sta na vsaki poroki prisotna dva fotografa.
  • Poskrbimo, da je skozi celoten potek redna dokumentacija dogajanja, tako nam noben trenutek ne uide.

S poročnim dnem se naše sodelovanje še ne konča

Po pretekli poroki vam že naslednji dan na vaš email pošljemo nekaj izbranih fotografij (do 5), ki so obdelane in po potrebi retuširane. V primeru, da ste se odločili tudi za Foto knjigo se posvetujemo tudi o željah in idejah, ki jih imate. Vse fotografije vam obdelamo in jih pripravimo v roku do 3. tedne po poroki, fotografije pa prejmete na USBju v lični embalaži. 

V primeru, da imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kadarkoli kontaktirate.