Cvetje in nakit

Letošnja zima nam s količino snega ni ravno naklonjena. Deževni dnevi pa tudi niso najbolj primerni za fotografiranje v naravi, zato sva se zaprla v studio, kjer ustvarjava in se igrava z naravno in umetno svetlobo.

11.02.2016RebekaStudio 112

Preberi več...

Simona in Rok

Simono in Roka sva spoznala pred približno tremi leti in takoj začutila njuno medsebojno zaljubljenost. Zelo sva hvaležna, da ju poznava in da sta nama zaupala fotografiranje, na katerem sva poskušala uloviti tako njuno razigrano naravo, kot tudi iskrena čustva.

23.01.2016SinR 76

Preberi več...

Poroka M in S - Burger Ranč Veniše

V zavetju narave in na odprtih pašnikih se blizu kraja Mozirjre razprostira idilična lokacija za poročni obred in slavje. Ob koncu poletja sva bila tudi midva prisotna na poroki, ki se je odvijala na tem prostoru. 

 MG 9279 copy

Preberi več...

 Poroka: U in E

Poletna vročina je že začela malo popuščati, ko je napočil čas fotografiranja poroke Urše in Emanuela. Oba sta navdušena popotnika in kadar jima čas dopušča le tega izkoristita za potovanja. Tako je bilo tudi fotografiranje tekom celotnega poročnega dne osredotočeno na temo potovanja. Nekaj dni pred poroko sva si tudi tokrat, kot ponavadi ogledala lokacije in pripravila foto-kotiček za fotografiranje s svati. Tudi tega sva pripravila na temo potovanja. Za izvirno in lepo okrašen Ranč pri treh brezah sta s pomočjo prijateljev poskrbela sama. Res je lepo, ko vidiš da se toliko truda in odrekanja, ter neprespanih noči konča s tako čudovito organizirano poroko.

26.09.2015UinE 2308

Preberi več...

 Poroka ob morju: N in P

Poletje se je že skoraj končalo, po zadnje sončne žarke sva se odpravila kar v Ankaran, kjer sva fotografirala primorsko poroko. Nasmejani svatje, zaljubljena ženin in nevesta, raznobarvni baloni in dekoracija pa so pričarali prav posebno vzdušje. Imeli smo tudi dovolj časa za fotografiranje, zato smo se skupaj z mladoporočencema odpravili še na čudoviti sončni zahod. Obilico užitkov ob gledanju fotografij.

 IMG 8761

Preberi več...

Zimsko inspiracijsko poročno fotografiranje

Vremenska napoved: Sneg... Po dolgem in vročem poletju sva tudi midva že komaj čakala sneg. Oba obožujeva sneg in čeprav nisva strastna smučarja toliko raje fotografirava v snegu. Na prve snežinke sva se pripravljala že celo jesen in ko naju je vreme takole razveselilo, sva z veseljem poklivala Romano in Matjaža, če sta za akcijo... In seveda sta bila takoj za. (še enkrat hvala) Hitro sva organizirala vse potrebno in brž na prvo zimsko fotografiranje letos. Po nekaj urah ustvarjanja, ko smo bili vsi že zelo premraženi pa hitro na topel čaj, da se pogrejemo in pregledamo fotografije. 

Fotografija: Jana Šnuderl
Asistent: Simon Gašparovič
Modela: Matjaž in Romana
Make up: Jasmina Hafner
Naglavni šopek: Rebeka Bogataj
 SnowWedding157

Preberi več...

Rebeka in Tomaž

Ko pride jesen in se narava v vsej svoji lepoti odloči, da se obarva v prečudovite rdeče-oranžne odtenke je najlepše oditi na polje in vse to poskusiti ujeti v objektiv. Če zraven tega dodaš še mlad par, ki kar izžareva pozitivno energijo, je dan popoln. 

Rebeka Bogataj in Tomaž Dolenc
Fotografija: Jana Šnuderl
Lokacija: Sorško polje
09.10.2015PoljeRinT 237

Preberi več...

Zaljubljen par v nasadu oljk

Slovensko primorje, nasad oljk. Tadej in Marina sta odlična igralca odbojke na mivki, ki hkrati tudi pomagata pri izvajanju treningov na Slovenskem Beachcampu. Ker so te dni izjemno lepi sončni zahodi na slovenski obali, smo se  odločili izkoristiti in narediti nekaj fotografij zaljubljenega para.

Fotografija: Jana Šnuderl in Simon Gašparovič
Lokacija: Ankaran in oljčni nasad
 15.07.2015MarinaTedi 24 csopy

Preberi več...

Intimna poroka v Žički Kartuziji: Mirjana in Andrej

Ko je govora o pravljičnih lokacijah za poroko, je verjetno na vrhu seznama Žička kartuzija. Skoraj 1000 let star porušen samostan ponuja izjemno romantično atmosfero. Še posebej lepo je, če se v takšnem prostoru poroči zaljubljen par, kar sta Mirjana in Andrej zagotovo bila. Za pravljično dekoracijo in popolni potek je poskrbel Benjamin Kračun (Bens wedding). Vreme pa je zdržalo ravno prav, da so nastale takšne čudovite fotografije.

Fotografija: Jana Šnuderl in Katka Sušnik
Make Up in frizura: Bens wedding
Gostišče: Kračun
Lokacija: Žička Kartuzija

PorokaZickaKartuzija 73

Preberi več...

Poročni klik: Meta in Franci

Griček za gričkom se razprostira do koder seže pogled. Po cerkvenem obredu, ko je sonce že počasi zahajalo smo se odločili, da z Meto in Francijem naredimo še nekaj fotografij, preden odidemo do gostišča. Ko smo gledali sončni zahod v daljavi in je svetloba še ravno prav padala na mladoporočenca smo naredili spodnji fotografiji. 

01MetaInFranci 961 copy01MetaInFranci 967 copy

Poročni klik: Damir in Petra

V soboto sva fotografirala čudovito poroko v Brežicah. Kljub vremenu, ki nam je iz minute v minuto ponujal drugačno svetlobo smo naredili veliko fotografij z zaljubljenim parom Damirjem in Petro. Fotografirali smo se v prečudovitem Brežiškem gradu in na gričkih bizeljskega okoliša. Tekom dneva je nastala tudi spodnja fotografija. Več kmalu...

GoldenLightNaDezevniDan

In živela sta srečno do konca svojih dni 

Čudovit dan se je naredil, kljub temu da so se še prejšnji večer zbirali oblaki. Kamor je seglo oko, so se razprostirala polja ter starinske kmetije, ob njih pa neskončni temni gozdovi. Ptice so nagajivo ščebetale kot na dan, ko se ženijo. Obdajal nas je vonj smrečja in podrasti, preproga iz mehkega listja in podrastja je malo jaso sredi gozda spremenila v idilično sobo preteklosti. Mogočno, z mahom obraslo drevo, je ponudilo romantično zavetje naši gozdni pustolovščini. Ozaljšali smo ga z lesenimi umetninami in malimi stilsko dovršenimi dodatki iz preteklosti. Nanj smo prislonili starinsko kolo in zraven sta se pasla mogočen črni vranec ter puhasti radovedni zajček. Enostaven dišeč šopek iz poljskega cvetja, oblačila iz babičine skrinje, svilnati zastor na lesenih temeljih.. Duh nekdanjih generacij je v soju sveč vodil zaljubljeni par na poti njune zaobljube.

Fotografija: Jana Šnuderl
Modela: Matjaž Jakin in Romana Prosenc
Asistenti: Simon Gašparovič in Žiga Zupan
Scenografija: Urška Mazej
Poročna obleka: Krinolina
Poročna dekoracija: Woodway | Sanjski Šopek | Slaščičarna Confetto

RomaJakin 397 copy

Preberi več...

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.